KATA-KATA HIKMAT

Sintesiskan unsur-unsur anod kemesraan dengan isomer ukhwah serta oksidakan monomer kasih sayang dan molekul doa untuk menghasilkan polimer PERSAHABATAN yang oktet..

Live for today:

During this day u should pray with a wakeful heart,
Recite the Qur'an with understanding and remember Allah with sincerity,
In this day you should be balance in your affairs,
Satisfied with your alloted portion,
Concernedwith your appearance and health..(",)

Friday, May 15, 2009

Karnival Kerjaya & Keusahawanan Graduan 2009


Erm..salam semua, nie nk kongsi skitla apa yang ainna dapat kat karnival kerjaya & keusahawanan graduan 09 ni. Ainna cume ambil mase 2 jam sahaja tuk merayau mencari apa yang di ingini, tolak jalan2 dr the mall ke pwtc tue erm..cume sejam je kat dalam hall tue klau di setkn time nye btl2. huhuhu...nasib erin ajak g kul 12 lebih, which is time org nk g solat jumaat, alhamdulillah xde la sesak sngt sprt exhibition2 yang kami attend sblm nie..cantik btl jadual..sebaik saje org abis solat jam 2.30 p.m kami pun cabut...Buat kengkawan yg nk g tp xg lagi n maybe plan nk g weekend nie, jaga2 org pasti nye sesak jadi ainna nk nasihat semak dulu dan cari info tentang programme ni dan nanti senang terus je g ke tempat yg nk dituju. erm.....check n regist kat web site yg ainna attach nie so nanti senang xyah la nk berhimpit2, lemasla kn, silap2 xdpt pun penuhi hajat yg di kehendaki. Senang cite plan dulu siap2 k...bawa la resume soft n hardcopy,senang skit nanti http://www.mycef.com.my/& IC jgn lupe tue paling penting kot2 hilang ke nanti kn payah. Ada budak tue td xbw IC, ade ke patut, aduhai...Hrm...tuk pengetahuan korang, ainna just drop beberapa resume je, heheheheheh..selebih nye mase spend kat tempat keusahawanan kat level 2. huhuhuhuh...borong makanan pula kami, rase cam pegi karnival makanan bukan kerjaya, hahahahah..siap kami ambil gmbr ngan chef Liza lg tue...k la selamat hujung minggu n enjoy ur holiday (",)

2 comments:

Ir A.Aziz said...

Hush, giler cepat update. Bagus2! Aku plan nak gi esok. Sesak ek? Adoila~

raudah sakinah said...

Aziz ainna dgr cite ko g sampai 2 kali ye? wa.....semangat (",)